Wie zijn wij?

Over ons

WDB-installatietechniek, opgericht in 2011, is een toegewijd bedrijf dat zich richt op (duurzame) oplossingen voor woningen en gebouwen. Met passie en ervaring werken we aan prachtige projecten en adviseren we je graag op maat.

Als ervaren installateurs begrijpen we de veranderende behoeften van onze klanten en de urgentie van een duurzame toekomst. Samen met jou streven we ernaar om je energieverbruik te verminderen en te kiezen voor innovatieve en energiebesparende oplossingen.

Ons team staat bekend om kwaliteit en betrouwbaarheid. We luisteren naar je specifieke wensen en vertalen deze naar maatwerkoplossingen. Of het nu gaat om het installeren van een warmtepomp, vloerverwarmingssysteem of een volledige w-installatie, wij hebben de expertise om het project succesvol af te ronden.

Bij WDB-installatietechniek geloven we in een persoonlijke aanpak en het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. We blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën in ons vakgebied, zodat we altijd de meest geavanceerde oplossingen kunnen bieden.

WDBI team

Vakmanschap

Duurzaamheid

Innovatief

WDBI team

Samenwerkingen

Bij WDB-installatietechniek werken we nauw samen met betrouwbare leveranciers en partners. Door deze samenwerkingen kunnen we hoogwaardige producten en diensten leveren aan onze klanten. We streven naar duurzame relaties en gezamenlijke successen, waarbij we de kracht van samenwerking benutten om de beste oplossingen te realiseren.

Neem nu contact met ons op!

Wil je meer weten over onze diensten en hoe wij jou kunnen helpen met (duurzame) installaties? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw project.

Tel: (06)-2374 3927
E-mail: info@wdbi.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het juiste adres voor duurzame installaties!