PROJECT OLDERBROEK

Prachtige Mantelzorgwoning in Oldebroek: Een Comfortabele Leefomgeving Gerealiseerd

In opdracht van Goed Verblijven hebben we met trots een prachtige mantelzorgwoning in Oldebroek gerealiseerd, waarbij we hebben gezorgd voor alle benodigde installaties en voorzieningen om een hoog niveau van comfort en levenskwaliteit te waarborgen. Dit project belichaamt onze toewijding aan kwaliteit en innovatie in de installatietechniek.

Complete W-Installatie: Bij dit project hebben we een uitgebreide en hoogwaardige W-installatie geïmplementeerd. Dit omvatte onder andere de installatie van sanitair, verwarming en ventilatie. Onze vakmensen hebben met zorg en precisie ervoor gezorgd dat alle sanitaire voorzieningen optimaal functioneren, terwijl de verwarming en ventilatie zijn ontworpen om een gezond en aangenaam binnenklimaat te garanderen.

Warmtepompinstallatie: Duurzaamheid staat centraal in ons werk, en daarom hebben we een geavanceerde warmtepompinstallatie geïntegreerd in deze mantelzorgwoning. Deze innovatieve technologie maakt gebruik van hernieuwbare energiebronnen om efficiënt te verwarmen en te koelen, waardoor niet alleen de energiekosten worden verlaagd, maar ook de ecologische voetafdruk wordt verminderd.

Vloerverwarming: Voor ultiem comfort hebben we vloerverwarming geïnstalleerd in de woning. Dit zorgt niet alleen voor een gelijkmatige en aangename temperatuur in alle ruimtes, maar maximaliseert ook de energie-efficiëntie van het verwarmingssysteem.

Airconditioning: Comfort gaat verder dan alleen verwarming. Daarom hebben we ook airconditioning geïntegreerd in de mantelzorgwoning. Dit biedt bewoners de mogelijkheid om de temperatuur aan te passen aan hun persoonlijke voorkeur, zodat ze altijd kunnen genieten van een comfortabele leefomgeving, ongeacht het weer buiten.

R

Perfectie tot in details

Viessmann partner

Beste kwaliteit

Neem nu contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen ? Neem dan gerust contact met ons op!

Stakenbergweg 176
8075RC Elspeet
Nederland

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het juiste adres voor duurzame installaties!