PROJECT HARDERWIJK

In Harderwijk hebben we onlangs een project afgerond waarbij we vloerverwarming hebben geïnstalleerd en gekozen hebben voor een warmtepomp als warmtebron. Maar waarom werken deze twee zo goed samen?

1. Energiezuinigheid: Warmtepompen zijn slimme apparaten die warmte uit de omgeving halen en gebruiken om uw huis te verwarmen. In combinatie met vloerverwarming, die de warmte gelijkmatig door de ruimte verspreidt, kunnen warmtepompen heel efficiënt werken. Dit betekent dat uw huis comfortabel warm blijft en uw energierekening laag blijft.

2. Gelijkmatige verwarming: Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in uw huis. In tegenstelling tot traditionele radiatoren, die warmte aan de bovenkant van de kamer afgeven en koude plekken creëren, zorgt vloerverwarming voor een constante temperatuur. Samen met een warmtepomp wordt deze gelijkmatige verwarming nog effectiever.

3. Milieuvriendelijkheid: Door een warmtepomp te gebruiken, draagt u bij aan een schonere en groenere toekomst. Warmtepompen stoten weinig of geen schadelijke gassen uit, wat beter is voor het milieu. Dit past perfect bij de groeiende bezorgdheid over het milieu en duurzaamheid.

Kortom, in Harderwijk hebben we niet alleen een project afgerond, maar hebben we een energie-efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing gecreëerd met vloerverwarming en een warmtepomp.

R

Perfectie tot in details

Viessmann partner

Beste kwaliteit

Neem nu contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen ? Neem dan gerust contact met ons op!

Stakenbergweg 176
8075RC Elspeet
Nederland

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het juiste adres voor duurzame installaties!